Allan Flyvbjerg
»Mit ønske for de kommende EASD’er og ADA’er er, at der kommer et meget skarpere fokus på hvordan den vigtige viden, der præsenteres, bliver implementeret i hverdagen,« siger professor og direktør Allan Flyvbjerg, Steno Diabetes Center Copenhagen.

Flyvbjerg ønsker et mere patientrettet fokus på EASD Professor og direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen, Allan Flyvbjerg, glæder sig til at høre nyt fra en række større studier ved EASD. Men han ville ønske, at der på kongressen var et større fokus på forskning, som man kan tage hjem og implementere i behandlingen med det samme.

Der er behov for mere fokus på patienterne på den store europæiske diabeteskonference, EASD, der bliver afholdt i de kommende dage i Lissabon. Det mener Allan Flyvbjerg, der er chef for Nordeuropas største diabetescenter, Steno Diabetes Center Copenhagen. Han har nærstuderet programmet forud for årets EASD-kongres. »Det er et tungt videnskabeligt program, og de store trials med nye farmaka fylder meget,« konstaterer han. Og det er ikke så overraskende. »Der er en overordnet tendens til, at man tager den ’hardcore’...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind