Filip Krag Knop
Vi må være en af de diabetesgrupper, der har flest abstracts med. Det er vi selvfølgelig stolte af,« siger professor Filip Krag Knop, Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital.

Metformin-jubilæum gør årets kongres ekstra interessant Leder af Center for Diabetesforskning, Filip Krag Knop, ser frem til at høre nyt om metformin ved årets EASD-kongres i anledning af præparatets 60 års-jubilæum.

Man kan dårligt sige diabetesbehandling uden også at sige metformin. Præparatet bruges i dag til førstelinjebehandling af alle diabetespatienter, og kan i år fejre 60 års jubilæum i behandlingen af diabetes. Derfor har EASD valgt, at det hyppigt anvendte lægemiddel skal have en særligt fremtrædende plads på årets kongres i Lissabon. Det glæder Filip Krag Knop, professor, overlæge og leder af Center for Diabetesforskning på Gentofte Hospital. »Når Metformin har været brugt i så mange år, så har man et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind