Troels Krarup Hansen
EASD er en god anledning til at mødes med danske kolleger følge med i, hvad der sker i de andre forskningscentre rundt omkring i Danmark, siger professor Troels Krarup Hansen, AUH.

Krarup: Jeg prioriterer altid EASD meget højt Troels Krarup Hansen er professor i Aarhus og formand Dansk Endokrinologisk Selskab. Han ser frem til EASD, hvor han har fokus på netværk og glæder sig til at høre nyt fra en række store studier.

  Som både formand for Dansk Endokrinologisk Selskab og diabetes-forsker er der nok at se til for Troels Krarup Hansen ved EASD-kongressen i Lissabon. »Jeg prioriterer altid den europæiske diabeteskongres meget højt,« siger han. »Der kommer mange danske videnskabsmænd, så det er en god anledning til at møde mange af kolleger og følge med i, hvad der sker i de andre forskningscentre rundt omkring i Danmark,« siger Troels Krarup Hansen. Udover at være formand for Dansk Endokrinologisk Selskab er han...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind