Den nordjyske talentfabrik
Foto: Michael Bo Rasmussen

Den nordjyske talentfabrik Claus Brøckner Nielsen, der for to år siden blev lægefaglig direktør for Regionshospital Nordjylland, har måttet slås med flere ’lortesager’ med hospitalets læger i pressen, men det skal være slut nu. Udvikling skal være mantraet for de ansatte, mener den lægefaglige direktør. Uddannelse, forskning og faglighed skal i topklasse, og hospitalet skal være en talentfabrik.

I ni år var Claus Brøckner Nielsen ledende overlæge på afdelingen for hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital. Som led i sin masteruddannelse i ledelse besøgte han Danfoss, hvor han hørte om deres måde at kategorisere medarbejderne i zoner, alt efter hvor længe de havde været i samme stilling. Inden for de første fire år i en stilling er medarbejderen i grøn zone, fire til syv år i gul zone, hvor det er tid til at tænke på at finde en ny...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind