Farmakonomer vil gerne ud i almen praksis
Farmakonomforeningens formand, Christina Durinck, ser mange muligheder i at dedikere flere farmakonomer til almen praksis.

Farmakonomer vil gerne ud i almen praksis Farmakonomforeningen støtter lægedækningsudvalgets forslag om at dedikere mere klinikpersonale til aflastning de praktiserende læger. Det vil være et kvalitetsløft, mener foreningens formand.

Øget brug af klinikpersonale skal frigøre tid for den praktiserende læge til at tage sig af de lægelige kerneopgaver. Sådan lød et af forslagene i Lægedækningsudvalgets rapport, der udkom i sidste uge, og det støtter Farmakonomforeningen, hvor foreningens formand Christina Durinck ser mange muligheder i at dedikere flere farmakonomer til almen praksis. »I dag arbejder ca. 50 farmakonomer i en lægepraksis, men vi så gerne, at det tal blev højere i fremtiden. Farmakonomers indgående kendskab til medicin og til medicintilskudssystemet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind