Færre benamputerede end ventet kan have ret til erstatning i Midtjylland Speciallæger i karkirurgi har på vegne af Region Midtjylland foreløbigt identificeret 150 patienter, der skal vejledes i at søge erstatning, da der er tvivl om, hvorvidt deres amputationer kunne have være undgået eller udskudt. Det er færre end tidligere frygtet.

Karkirurgiske speciallæger er nu næsten i mål med at gennemgå 1.816 hospitalsjournaler fra patienter, der i perioden 2012-2022 har været henvist til karkirurgi forud for en benamputation i Region Midtjylland. Det oplyser Region Midtjylland i en udsendt pressemeddelelse.  Efter at have gennemgået de mange patientforløb lyder vurderingen, at 150 patienter skal vejledes i at søge erstatning.  Regionen har derfor sendt brev til alle de 57 patienter, der er i live. Derudover er Region Midtjylland via Skifteretten i gang med at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind