En håndfuld danske forskere bidrog til årets store nyrekongres
Læge og ph.d. Elisabeth Stougaard var en af de danske repræsentanter ved dette års ASN. Hun præsenterede et studie, som viser, at sotagliflozin reducerer risikoen for hjertekar- og nyresygdom hos personer med type 1-diabetes.

En håndfuld danske forskere bidrog til årets store nyrekongres Danske forskere kom med flere interessante præsentationer af forskningsresultater på årets store nyrekongres for American Society of Nephrology.

Den årlige kongres for American Society of Nephrology (ASN), også kaldet for Kidney Week, har nået sin afslutning, og i omegnen af 10.000 forskere og læger inden for nefrologien er nu på vej hjem til hvert deres eget lille hjørne af verden med bagagen fyldt med viden om det nyeste inden for deres fagfelt. På Dagens Medicin har vi fulgt med i kongressen og rapporteret om alt det, som trak de store overskrifter. Vi havde selvfølgelig også et godt øje...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind