Rikke Degn, ledende oversygeplejerske, Hjertesygdomme, AUH
Foto: Kåre Viemose

Efter to år som eneste leder for AUH’s hjerteafdeling: Nu glæder oversygeplejerske sig til nyt ledelsesteam Oversygeplejerske Rikke Degn har de seneste to år stået alene med det ledelsesmæssige beslutningsansvar på afdelingen for Hjertesygdomme på AUH. I ryggen har hun haft et rådgivende udvalg, men i sidste ende har ansvaret været hendes. Nu gør hun klar til at dele ledelsesstafetten med to nye cheflæger.

For 2 år siden havde oversygeplejerske Rikke Degn trods kun 3,5 års ansættelse nået at være i ledelsesteam med to forskellige ledende overlæger på afdelingen Hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital (AUH). Den første, Anne Kaltoft, skiftede til et job som direktør i Hjerteforeningen, men da hendes afløser efter kun godt et år kastede håndklædet i ringen, sendte det et stærkt signal. »Jeg vidste jo godt undervejs, at han (den tidl. ledende overlæge, red.) havde en meget kompleks ledelsesopgave med et kæmpe...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind