EASD vælger ny præsident Oxford-professor David R. Matthews skal fra nytår kommer til at stå i spidsen for den internationale sammenslutning for forskning i diabetes.

EASD, den internationale internationale diabetessammenslutning, har i denne uge valgt ny præsident. En samlet eksekutivkomité har pege på David R. Matthews, professor emeritus i diabetesmedicin ved Oxford University, som ny EASD-formand. »Jeg er glad og beæret over at blive valgt som ny præsident, og jeg vil gerne takke mine kolleger i eksekutivkomitéen for den tillid, de viser mig,« siger den nyvalgte præsident i en pressemeddelelse. »I min nye rolle vil jeg handle til sammenslutningens bedste, og jeg ser frem til...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement