DF: For mange ubesvarede spørgsmål om Omniscan Oppositionens krav om en uvildig undersøgelse af Omniscan-skandalen fik i går støtte fra Dansk Folkeparti, der dermed skabte flertal uden om regeringen. Sagen var blevet for alvorlig, fortæller DF's sundhedsordfører, Liselott Blixt.

Det var mængden af ubesvarede spørgsmål om hospitalernes brug om kontrastmidlet Omniscan, der i går fik Dansk Folkeparti til at støtte oppositionens krav om en uvildig undersøgelse. Det forklarer partiets sundhedsordfører, Liselott Blixt, til Dagens Medicin. »Efterhånden som der dukkede flere tilfælde op, hvor Omniscan havde haft uheldige bivirkninger, stod det mere og mere klart, at der var brug for en undersøgelse af Lægemiddelstyrelsens rolle,« siger hun. De ubesvarede spørgmål var efterhånden blevet så mange, og så alvorlige, at det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind