Cheflæge på akutafdeling i Gødstrup: »Sindssygt vigtigt med et positivt mindset«
Foto: Helle Brandstrup Larsen, Regionshospitalet Randers

Cheflæge på akutafdeling i Gødstrup: »Sindssygt vigtigt med et positivt mindset« Under vanskelige rammevilkår og stort arbejdspres insisterer cheflægen på akutafdelingen på Regionshospitalet Gødstrup, Dea Kehler, på at finde veje til et godt arbejdsmiljø. Kapacitetsstyring, flad organisationsstruktur, plads til refleksion og dialogmøder samt individuelle hensyn i arbejdstilrettelæggelsen er nogle af redskaberne.

Egentlig havde vi aftalt et interview onsdag klokken 14. Men efter et par udsættelser må det udskydes til dagen efter. »Der er indkaldt til regional kapacitetskonference. Vi mangler medicinske sengepladser. Det gør vi ofte,« lyder det undskyldende fra Dea Kehler ,som er cheflæge på akutafdelingen på det nye supersygehus, Regionshospitalet Gødstrup, i Region Midtjylland. Her kæmper hun dagligt med at få ressourcerne til at matche opgaverne i en travl hverdag. Der er politiske og økonomiske rammer, som er givne. Men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind