Centerchef fra Rigshospitalet bliver vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Lars Juhl Petersen skifter jobbet som centerchef på Rigshospitalet ud med en post som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen. Derudover får styrelsen to nye centerchefer.

Sundhedsstyrelsen udvider direktionen med en vicedirektør, og valget er faldet på den nuværende centerdirektør på Rigshospitalets HovedOrtoCentret, Lars Juhl Petersen. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. 55-årige Lars Juhl Petersen, der er speciallæge i nyresygdomme, tiltræder sit nye job 2. januar. Som vicedirektør får han et betydeligt ledelsesrum og bliver stedfortræder for direktøren. »Jeg ser jobbet som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen som et af de mest spændende aktuelt i det danske sundhedsvæsen. Sundhedsstyrelsen står med en stærk faglig profil og er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind