Almen medicinere tilbage til 1813 Der begås fejl i alle systemer, der involverer mennesker, men man behøver jo ikke at organisere systemet så helt igennem forkert, at sandsynligheden for fejl alt må være højere end nødvendig.

Undskyld, Hans Petersen, og undskyld, forældre, at jeg bruger jeres historie til at skabe fokus på den uforsvarlige organisering af 1813 i Region Hovedstaden. Jeg synes dog, at sagen er så vigtig, at jeg håber at I bærer over. Når jeg læser historien og efterfølgende den tilhørende afgørelse i Patienterstatningen og den såkaldte ‘kerneårsagsanalyse’ udført af Region Hovedstaden bliver jeg rigtig ked af det. Ked af det på min arbejdsgivers vegne (jeg er ansat i regionen, dog ikke hos 1813),...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind