Allan Flyvbjerg takker af og ser frem til sit otium
»Nu er tiden kommet til, at jeg vil have meget mere tid med min familie og til mine mange fritidsinteresser. Jeg vil også fortsætte med noget bestyrelsesarbejde, men jeg vil rent ud sagt glæde mig til at have rigtig god tid til mine personlige nøgleinteresser,« siger Allan Flyvbjerg.Foto: Joachim Rode

Allan Flyvbjerg takker af og ser frem til sit otium Pensionisttilværelsen venter inden længe for centerdirektør Allan Flyvbjerg, der i en alder af 63 år stopper på Steno Diabetes Center Copenhagen til september. En af hovedårsagerne er mere tid med familien.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind