Virtuel debut kræver ekstra kreativitet
Christina Jensen (tv), Sara Witting Christensen Wen (i midten) og Jeppe Sejerø Holm (th) har alle fået accepteret en studie som poster på ASCO i år.

Virtuel debut kræver ekstra kreativitet Det er stort at få en poster med på ASCO, mener tre unge forskere, der er udvalgt til årets store amerikanske kræft kongres. Derfor måtte de tænke kreativt, når posteren skulle præsenteres virtuelt i stedet for at hænge fysisk på kongressen.

Normalt vil onkologer og andre kræftinteresserede fra hele verdenen nu have taget deres navneskilt om halsen og være på vej mod det gigantiske kongrescenter McCormick Place i Chicago for her i pinsen at deltage i verdens største kræftkongres, ASCO. Sådan bliver det ikke i år, hvor coronapandemien har udfordret det sædvanlige kongresformat. Derfor bliver de store nye forskningsresultater inden for kræft præsenteret i en ny virtuel udgave. Det betyder bl.a., at forskere har optaget videoklip med en præsentation af deres...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind