Viden, ikke tro Hvis nogen spørger til et rygte om, at jeg på vejen ud af Axelborg-konferencen forleden sagde om passiv rygning: ”Jeg er ikke troende”, er min kommentar:

Passiv rygning er ikke noget, man skal ”tro på”. Sundhedspolitik skal bygge på dokumenteret viden. Det interview, 180-grader refererer (13.10) er et ikke-godkendt og meget mangelfuldt referat af, hvad jeg sagde. Jeg nævnte netop en bekendt, der lider forfærdeligt, når andre ryger, og derfor skal vi under alle omstændigheder beskytte vore medmennesker – og især børn – mod passiv rygning. Og derfor kan det være ligegyldigt, om passiv rygning kan sammenlignes med aktiv rygning. Jeg betvivlede, at man kan sammenligne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind