Usandheder i leder Jeg siger bare, at journalister ikke bør skrive om upublicerede studier.

Chefredaktør Kristian Lunds leder i Dagens Medicin nr. 24/09 indeholder flere usandheder. Jeg har ikke »lagt afstand til« DYSIS-studiet, som han påstår, og det har ikke »skabt stor opstandelse« for mig. Jeg har overhovedet ikke forholdt mig til det, da jeg ikke kender det. Det eneste, jeg har forholdt mig til, er jeg citeret for i Information 29. august. Her siger jeg, at journalister ikke bør skrive om et nyt studie, der ikke er offentliggjort, og som kolleger derfor ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind