Usandheder i leder Jeg siger bare, at journalister ikke bør skrive om upublicerede studier.

Chefredaktør Kristian Lunds leder i Dagens Medicin nr. 24/09 indeholder flere usandheder. Jeg har ikke »lagt afstand til« DYSIS-studiet, som han påstår, og det har ikke »skabt stor opstandelse« for mig. Jeg har overhovedet ikke forholdt mig til det, da jeg ikke kender det. Det eneste, jeg har forholdt mig til, er jeg citeret for i Information 29. august. Her siger jeg, at journalister ikke bør skrive om et nyt studie, der ikke er offentliggjort, og som kolleger derfor ikke...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement