Udvalg skal løse Hovedstadens svigt af kræftpatienter Et forslag fra Det Konservative Folkeparti om at oprette et særligt kræftudvalg for Region Hovedstaden blev aftalt af partierne på valgnatten. Udvalget skal sætte fokus på regionens lange ventetider for en del af kræftpatienterne.

I ly af valgnatten i sidste uge har Region Hovedstadens politikere oprettet et nyt kræftudvalg, som skal løse regionens ventelisteproblemer på kræftområdet. Initiativet er kommet fra Det Konservative Folkeparti og spidskandidat Mette Abildgaard, som brugte partiernes timelange forhandlinger til at få skrevet et nyt kræftudvalg ind i konstitueringsaftalen for det nye regionsråd.  Mette Abildgaard bliver selv formand for det midlertidige udvalg, som skal fungere i to år. Ifølge Mette Abildgaard burde det være tilstrækkelig tid til at løse de akutte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind