Foto: Illustration: Katrine Pinborg

Dagbog: »Jeg har det faktisk godt med at blive kastet direkte ud i ledelsesmæssige beslutninger« 9. august begyndte 40-årige Søren Lunde i sit første job som ledende overlæge. Læs hans dagbog fra hans tre første arbejdsdage på afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler på Regionshospitalet Randers, der bl.a. byder på kapacitetskonferencer og møder med de nye chefkolleger.

Mandag d. 9. august »Første dag på mit nye job. Stod tidligt op, mens resten af familien fortsat sov. Børnene har sommerferie nogle dage endnu, mens min hustru, som er jordemoder, skal i aftenvagt. Har god tid over kaffen samt i bilen mod Randers til at reflektere over, at jeg i dag starter på et helt nyt kapitel af mit arbejdsliv. At min hverdag fra nu på nærmest alle planer bliver anderledes end gennem alle årene som kliniker. Møder mine...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement