Ubehagelig tone i debatten Man kan være enig eller ej i min holdning til omskæring, men i Grundtvigs fædreland må tolerancen håndhæves.

Som svar på mit indlæg i Dagens Medicin nr. 08/2016 har en emeritus fra Ribe betegnet mine synspunkter som dogmatiske, vel at mærke noget med tydelig negativ klang. Det skyldes, at jeg ikke vil anbefale et forbud af omskæring. Jeg har udtrykt, at der ikke hos jøder og muslimer er nogen lægelig indikation for omskæring. Så snart dette var skrevet, blev jeg udpeget som dogmatisk. Denne glose er mindre positiv. Det står for skribentens egen regning, men man kan udmærket...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement