Tværkommunalt rygestoptilbud modtager stor initiativpris
På fem år er der sket en fordobling i rekrutteringen til de ni kommuner på Vestegnen og Sydamagers rygestoptilbud, hvor otte ud af ti bliver røgfrie efter forløbet, halvdelen er fortsat røgfrie efter seks måneder, og en overvejende del af deltagerne er over 50 år og uden for arbejdsmarkedet.Foto: Joachim Rode

Tværkommunalt rygestoptilbud modtager stor initiativpris På fem år er er der sket en fordobling af antallet af rygere, der siger ja tak til at være med i Vestegnen og Sydamagers rygestoptilbud ‘Bliv en vinder uden tobak’. Det er et forbilledligt initiativ, som gør projektet til vinder af Kommunal Sundheds store initiativpris 'Den Gyldne Tråd'.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind