Tillæg af ivosidenib til azacitidine forbedrer udfaldet ved AML Fase 3-forsøget Agile viser, at behandling med ivosidenib i kombination med azacitidine sammenlignet med behandling med azacitidine alene forbedrer udfaldet for patienter med nydiagnosticeret akut myeloid leukæmi med IDH-1-mutation.

I fase 3-forsøget Agile har forskere netop vist, at behandling af patienter med akut myeloid leukæmi (AML) med kombinationen af ivosidenib og azacitidine signifikant forlænger den eventfrie overlevelse sammenlignet med behandling med azacitidine alene. Kombinationsbehandlingen forlængede også overlevelsen fra en medianoverlevelse på blot otte mdr. til en medianoverlevelse på to år. Ivosidenib er for nuværende godkendt af den amerikanske sundhedsmyndighed FDA til behandling af patienter over 75 år med nydiagnosticeret AML med mutationer i IDH-1. Ivosidenib er også godkendt til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind