Tilfreds lægeformand: Lægeforeningen bliver alligevel hørt i evaluering af ‘strammerpakken’
Foto: Joachim Rode

Tilfreds lægeformand: Lægeforeningen bliver alligevel hørt i evaluering af ‘strammerpakken’ Lægeforeningen har presset på for at blive hørt i evalueringen af den såkaldte strammerpakke. Presset har virket, og foreningen skal nu høres som led i evalueringen af Styrelsen for Patientsikkerheds sundhedsfaglige tilsyn, der sættes i gang senere i maj efter næsten 2,5 års ventetid. 

Lægeforeningen skal alligevel høres, når evalueringen af Styrelsen for Patientsikkerheds sundhedsfaglige tilsyn sættes i gang. Det står fast, efter at et nyt kommissorium, der skal evaluere Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn, er blevet sendt i udbud. Det skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. I et tidligere kommissorium havde Sundhedsministeriet ellers lagt op til, at Lægeforeningen på linje med andre faglige organisationer ikke skulle have mulighed for at vurdere og komme med input til de tilsynssanktioner, der blev til ved lovændringen i 2016....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind