Sundhedsstyrelsen genoptager overvågningen af hjerteområdet  Sundhedsstyrelsen har efter to års fravær genoptaget hjerteovervågningen. De første tal viser, at hjerteområdet har klaret sig godt igennem en tid påvirket af corona.

Tilbage i 2019 satte et databrud, der skete i forbindelse med overgangen til det nye landspatientregister (LPR3), en stopper for Sundhedsstyrelsens overvågning af hjerteområdet.  Efter to år uden de vanlige årlige rapporter om, hvordan det står til med udredningen og udvalgte behandlingsforløb inden for hjerteområdet, har Sundhedsstyrelsen nu genoptaget overvågningen. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.  Overvågningen af hjerteområdet har fokus på, om udredningsretten for alle patienter, som diagnosticeres med hjertesygdomme, bliver overholdt, samt på ventetider til invasiv diagnostik og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind