Sundheds­platformen: 500 klinikere foretrak Cerner frem for EPIC
Foto: Per Gudmann

Sundheds­platformen: 500 klinikere foretrak Cerner frem for EPIC 500 klinikere har ifølge Region Hovedstaden været involveret i at vælge EPIC som hospitalernes nye IT-system. En analyse af klinikeres vurdering af de tre systemer i udbuddet, som sundhedsøkonom Jes Søgaard har lavet, viser dog, at klinikerne foretrak Cerner.

De 500 klinikere, som ifølge Region Hovedstaden har været involveret i at vælge leverandør til hospitalernes nye IT-system, Sundhedsplatformen, pegede ikke på amerikanske EPIC i udbudsfasen. En statistisk analyse (ved klik downloades filen til din computer, red.) som professor i sundhedsøkonomi Jes Søgaard fra Syddansk Universitet har lavet for Dagens Medicin, viser, at de 500 klinikere efter en stort opsat præsentationsrunde af kandidaterne i nogle af hospitalernes største auditorer foretrak Cerner frem for de to konkurrenter EPIC og IBM. »Min analyse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind