Strid om praktiserende lægers løn har forsinket medicinprojekt Apotekerne får grønt lys til at gennemgå ældres medicin, efter Københavns Kommune og Danske Regioner har afgjort uoverenstemmelse om aflønning af praktiserende læger.

Efter næsten et års ufrivillig pause kan 17 københavnske apoteker atter gå i gang med medicingennemgange for ældre på de københavnske plejehjem. Det skriver Apotekerforeningens blad Farmaci. Københavns Kommune havde indgået en aftale med apotekerne, derskulle sikre medicingennemgang for alle ældre på plejehjem i Københavns Kommune, men uenighed mellem Københavns Kommune og Danske Regioner har forsinket igangsættelsen af projektet. Konkret var Danske Regioner utilfreds med, at aftalen mellem apotekerne og kommunen indebar, at de praktiserende læger skulle have særligt honorar i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind