Stor regional forskel på støtten til praksis
Jørgen Skadborg, formand for PLO i Syddanmark, peger på, at hans region i visse tilfælde har afveget fra sin almindelige praksis ved at tilbyde økonomisk støtte. »Hvis det passede, at det kun var jura, der holdt dem tilbage, virker det underligt, at de i nogle tilfælde godt kan give penge den slags,« siger han.

Stor regional forskel på støtten til praksis Landets fem regioner har forskellige praksis i forhold til, om de må yde ekstra økonomiske støtte til de praktiserende læger. Reglerne på området er uklare, mener PLO.

Må regionerne betale for en lægevikar i ferier i lægedækningstruede områder for at lette arbejdsbyrden for den praktiserende læge? Det er et af de spørgsmål, som landets fem regioner fortolker forskelligt. Det forklarer advokat i Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Michael Berner, som mener, det er problematisk, at regionerne forholder sig forskelligt til mulighederne for ekstra økonomisk støtte til almen praksis. »PLO har det synspunkt, at der er fuld adgang til støttetiltag,« siger han og forklarer, at lægerne bliver bakket op...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind