Stor forskel på lægernes overblik over sundhedstilbud Alt for ofte får patienter ikke information om relevante tilbud om livsstil og forebyggelse. Lægerne mangler overblik over kommunernes tilbud, og der er stor forskel på, hvordan regionerne løser problemet.

Mange praktiserende læger i landet har kun sporadisk overblik over kommunernes sundhedstilbud, og derfor får patienterne ikke altid den bedste information. Det forsøger regionerne at ændre ved. De er gået i gang med at samle kommunernes tilbud i sundhedsdatabaser. Seneste skud på stammen er Region Midtjylland, der samler sundhedstilbuddene på hjemmesiden praksis.dk til gavn for både læger og patienter. Klar besked om sundhedstilbud »Når patienter med eksempelvis diabetes, fedmeproblemer eller kræft spørger, ‘hvem kan hjælpe mig?’, kan lægen fremover gå...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind