Stigende antal patienter indgår i hjertesvigtdatabase Øgning i patientantal skyldes formodentlig, at problemer med den nyeste version af Landspatientregistret, LPR3, er overstået, fremgår det af de seneste årsrapport fra Dansk Hjertesvigtdatabase.

Antallet af patienter, der indgår i Dansk Hjertesvigtdatabase, var i seneste årsrapport fra databasen – der omfatter perioden 1. juli 2020-30. juni 2021 – 3.740 patienter, hvilket er en betydelig stigning i forhold til den foregående årsrapport med 3.188 patientforløb. Stigningen er formodentlig primært udtryk for, at problemerne med den seneste version af Landspatientregistret, LPR3, efter flere års problemer nu er overstået, vurderer databasens styregruppe. Formandskabet for databasen bemærker med tilfredshed, at alle indikatorer er opfyldt på landsplan og generelt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind