Speciallæge i samfundsmedicin bliver ny videncenterchef for REHPA
Fra 1. juni er speciallæge i samfundsmedicin Ane Bonnerup Vind ny videnscenterchef i REHPA.Foto: REHPA

Speciallæge i samfundsmedicin bliver ny videncenterchef for REHPA Samfundsmediciner Ane Bonnerup Vind bliver REHPA's nye videncenterchef, og hendes mål er klart: REHPA skal skabe viden og levere rådgivning, der sikrer en høj kvalitet inden for rehabilitering og palliation i hele landet.

1. juni tiltræder Ane Bonnerup Vind som videncenterchef i REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation. Ane Bonnerup er speciallæge i samfundsmedicin og har bred erfaring fra Sundhedsstyrelsen, somatiske sygehuse og senest psykiatrien i Region Sjælland, og hun har store forventninger til REHPA’s fremtid. »Vores mål er klart: Vi skal skabe viden og levere rådgivning, der sikrer en høj kvalitet og sammenhængende patientforløb inden for rehabilitering og palliation i hele landet. Samtidig skal vi styrke patientens stemme i REHPA’s arbejde. Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind