Smitterisiko får DSAM til at aflyse årsmøde Risikoen ved at samle flere hundrede praksislæger på ét sted er for stor. Det vurderer Dansk Selskab for Almen Medicin, som har aflyst sit årsmøde i oktober. »Vi er nødt til at gå med livrem og seler i denne tid,« lyder det fra formanden.

Aflysningerne bliver ved med at regne ned over praksissektoren grundet covid-19. For få dage siden blev årets største efteruddannelsesbegivenhed, Lægedage, for praktiserende læger aflyst. Nu er turen så kommet til Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM), der traditionen tro samler mellem 300-400 praktiserende læger i oktober måned til fællesdans og faglige indlæg. »Selvom man i princippet nok kunne gennemføre indenfor rammerne af det tilladte, så er smitterisikoen mellem lægerne – selvom den er meget lille – en risiko, selskabet ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind