Rigshospitalet gik uskadt gennem mediestorm Rigshospitalets image blandt fagfolk har ikke lidt skade trods skandalesag om forskningsmidler, viser Dagens Medicins årlige undersøgelse af hospitalernes image.

De har kåret hospitalet til at have landets næstbedste omdømme i en imageundersøgelse, Dagens Medicin har foretaget. Rigshospitalet har landets næstbedste image blandt sundhedspersonale på trods af sager med hjertelæger og deres misbrug af forskningsmidler. Det viser Dagens Medicins store imageundersøgelse, hvor 2.200 sundhedsprofessionelle, hvoraf 64 pct. er læger, har vurderet og bedømt landets 41 somatiske hospitaler på otte forskellige parametre som f.eks. troværdighed, forskning og samarbejde med andre instanser i sundhedsvæsenet.  Mediestormen omkring nogle lægers misbrug af forskningsmidler har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind