Regionsrådspolitikere vil finde penge til psykiatrisk akutberedskab Dansk Folkeparti føler sig ført bag lyset i forhandlinger om at spare halvdelen af det psykiatriske akutberedskab væk i Region Hovedstaden. Partiet mener ikke, at det har truffet beslutningen på oplyst grundlag.

Region Hovedstadens psykiatriske akutberedskabet slipper måske alligevel helskindet fra regionens historisk store sparerunde på over en halv milliard. Flere politikere insisterer lige nu at få akutberedskabet sat på dagsordenen igen og partierne tilbage til forhandlingsbordet for at finde de penge, der skal til for at kunne køre akutberedskabet i alle ugens dage, som hidtil frem for blot i weekenden og mandag. Én af politikerne er dansk folkepartis regionsrådsmedlem Finn Rudaizky. Han føler, at han i forbindelse med forhandlingerne om det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind