Regionernes chefforhandler om lønkonflikt: Situationen er fastlåst
Nye tal fra Danske Regioner viser, at 55.000 ambulante kontakter og knap 9.000 kirurgiske indgreb på hospitalerne er blevet udskudt siden sygeplejerskernes strejke.

Regionernes chefforhandler om lønkonflikt: Situationen er fastlåst Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd ser med stor alvor på de mange aflysninger siden sygeplejerskernes strejke begyndte. Chefforhandler i regionerne kalder situationen for fastlåst.

55.000 ambulante kontakter og knap 9.000 kirurgiske indgreb på hospitalerne er blevet udskudt siden sygeplejerskerne indledte deres strejke i juni. Det viser nye tal fra Danske Regioner. Og parterne ser ikke ud til at nærme sig en løsning på konflikten. Regionernes chefforhandler Anders Kühnau (S) kalder situationen med de udskudte ambulante kontakter og kirurgiske indgreb for rigtig trist. »Konflikten har kørt i lang tid, og det har desværre mærkbare konsekvenser for patienterne og deres pårørende,« siger han i en pressemeddelelse....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind