Danske Regioner og KL er klar til at lave en national plan for et sammenhængende sundhedsvæsen. I dag præsenterer de 12 fælles pejlemærker for, hvad der skal med i en fremtidig sundhedsaftale.

Regioner og kommuner præsenterer fælles sundhedsudspil Danske Regioner og KL er gået sammen og har lavet 12 pejlemærker, som kan danne grundlag for en national sundhedsaftale, der skal skabe et sammenhængende sundhedsvæsen.

Aftale, reform eller plan? Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) har lovet, at der kommer en plan for det samlede sundhedsvæsen. Og nu sparker Danske Regioner og KL igen liv i debatten. De to store organisationer på sundhedsområdet er nemlig gået sammen og præsenterer i dag 12 pejlemærker for, hvordan en national sundhedsaftale kan se ud, »I begge organisationer er vi helt klar på at tage fat der, hvor der er behov. Og de her 12 fælles pejlemærker viser, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind