Karin Friis Bach
Radikale står til at afgøre, om det bliver en rød eller blå formand for Danske Regioner. Den radikale forhandlingsleder Karin Friis Bach fortæller, at partiet er åbne over for forhandlinger med både rød og blå blok.

Radikale er kongemager i Danske Regioner: Vi kan samarbejde til begge sider Der et dødt løb mellem rød og blå blok i bestyrelsen i Danske Regioner. Radikale sidder på det afgørende mandat og er åben for at forhandle med både rød og blå blok.

Det står efterhånden fast, hvem der sætter sig på hver af de fem poster som formænd for landets regioner. Sophie Hæstorp (S) i Hovedstaden, Stephanie Lose (V) i Syddanmark og Ulla Astman er således genvalgt, mens Anders Kühnau i Midtjylland og Heino Knudsen i Sjælland er nye på posterne. Spillet om den fineste regionale post – den som formand for Danske Regioner – er dog fortsat åben. Den nuværende formand, socialdemokraten Bent Hansen, der adskillige gange er blevet kåret til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind