Privathospitalernes operationsstuer står tomme Selvom ventelisterne i det offentlige er lange, står operationsstuerne tomme på landets privathospitaler. Regionerne holder igen med at sende patienter videre til det private, kritiserer de.

Regeringens beslutning om at suspendere behandlingsgarantien i kølvandet på sidste års storkonflikt har givet lange ventelister i det offentlige behandlingssystem. Suspensionen betyder nemlig, at patienter med ikke-dødelige sygdomme ikke længere kan blive behandlet på en privatklinik og sende regningen videre til det offentlige, hvis ventetiden er længere end én måned. Derfor står operationsstuerne på privathospitalerne nu tomme det meste af tiden, viser en undersøgelse fra Sammenslutningen af Privathospitaler og Privatklinikker i Danmark. »Det forekommer en smule grotesk, at mens ventelisterne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind