Behroz Firoozfard
Behroz Firoozfards lægeklinik var blandt de første til at tilbyde COVID-19-kviktest. I dag er klinikken vokset til en tocifret millionforretning.

Praksislæge har skabt tocifret millionforretning i Københavns Lufthavn I 2018 kastede Behroz Firoozfard både goodwill, ydernummer og sin stabile lægeløn overbord og lukkede sin lægeklinik i Kastrup. I dag driver han lægeklinik i lufthavnen uden om sygesikringen med 25 ansatte og er blevet et af erhvervslivets foretrukne testcentre under pandemien. 

Over de seneste år har Københavns Lufthavn ikke ligefrem været historien om et vækstlokomotiv, der banker derudaf.  Vi var pionerer, og vi bliver også dem, der kommer til at slutte showet. Vi er nok den testfacilitet, der lukker sidst af alle’ Behroz Firoozfard, praktiserende læge, Copenhagen Doctor Flyaflysninger og lave passagertal som følge af COVID-19-pandemien har gjort livet surt for mange forretningsdrivende i og omkring lufthavnen, men i lokale 66 på 1. sal i Terminal 2 er historien en ganske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind