PLO-Syddanmark ruller beslutning om færre besøgslæger om natten tilbage Efter et møde med regionen har PLO besluttet at bevare det nuværende antal læger, som kører ud til patienterne om natten i Region Syddanmark. Det fortæller formand for vagtudvalget. Parterne tager nu hul på den næste møderække i forhandlingerne om en ny lægevagt.

I sidste uge gjorde PLO sig upopulær hos både Region Syddanmark og en mindre gruppe af 20-30 læger, der dækker størstedelen af nattevagterne i regionen. Årsagen var, at PLO havde besluttet at sende færre besøgslæger på arbejde i lægevagtens nattetimer, da PLO samtidig har indført en strammere visitation. I stedet for fem læger var der nu tre læger på arbejde, ifølge den nye vagtplan. Men forud for det næste forhandlingsmøde om lægevagten i Region Syddanmark, som afholdes i dag –...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind