Jonatan Schloss

Aldrig har så mange lavet så lidt … Aldrig har så mange lavet så lidt og følt sig så pressede. Det er jo en totalt forvrøvlet sætning, som ovenikøbet er respektløs over for de hårdtarbejdende læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale på sygehusene. Hvad gemmer der sig nedenunder paradokset mellem tallene og oplevelserne? For at være helt ærlig: Jeg kender ikke svaret. Men jeg synes, at vi skal undersøge paradokset og finde svaret, skriver Jonatan Schloss.

Skriv en kommentar
Aarhus er bedst til Hjerte-Kar i Danmarks Bedste Hospitaler 2023: »Vi kan bedre og mere fokuseret bruge data til at forbedre os«

Aarhus er bedst til Hjerte-Kar i Danmarks Bedste Hospitaler 2023: »Vi kan bedre og mere fokuseret bruge data til at forbedre os« Efter nogle turbulente år med organisatoriske ændringer og udskiftninger og konstitueringer i ledelsen, er det nu tid til konsolidering. To cheflæger og seks nyudnævnte ledende overlæger på Hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital skal sammen med naboerne på Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi arbejde for at fastholde og forbedre de resultater, der placerer AUH som landets bedste hospital til hjerte-kar-sygdomme.