Lisbeth Lintz
Det overrasker Lisbeth Lintz, formand for Overlægeforeningen, at 31 overlæger – 21 mænd og 10 kvinder – ud af godt 2.100 respondenter i foreningens undersøgelse svarer, at de har været udsat for seksuelle krænkelser i løbet af det seneste halve år. »Resultaterne underbygger, at der venter en stor opgave med at afdække, forebygge og håndtere seksuelle krænkelser på sygehusene,« siger hun.Foto: Joachim Rode

På et halvt år er mindst 358 overlæger blevet krænket Mobning ligger højest blandt krænkende handlinger, som overlæger oplever, og flere mænd end kvinder svarer, at de er blevet seksuelt chikaneret på arbejdspladsen. Det viser en ny undersøgelse fra Overlægeforeningen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.