Det kræver uddannelse, hvis sundhedsprofesionelle skal understøtte paradigmeskiftet mod personlig medicin, mener studieleder og professor Sisse Ostrowski ved Institut for Klinisk Medicin på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på KU.

Ny masteruddannelse skal styrke udbredelsen af personlig medicin Fem danske universiteter er gået sammen om en ny masteruddannelse i personlig medicin. Det kræver mere uddannelse at understøtte paradigmeskiftet mod mere personaliseret behandling, siger studieleder.

En ny masteruddannelse skal understøtte udviklingen af personlig medicin, der er en  vigtig brik for fremtidens forebyggelse, diagnosticering og behandling af sygdom. De sundhedsvidenskabelige fakulteter ved Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet er gået sammen med Danmarks Tekniske Universitet om at oprette den nye masteruddannelse. De nye teknologier rammer alle dele af sundhedsvæsenet. For at indfri det fulde potentiale, så udviklingen kan komme patienterne og borgerne til gavn, kræver det et succesfuldt samarbejde på tværs af en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind