Jan Egebjerg, direktør for forskning i Lundbeckfonden
»Med støtten til DANDRITE ønsker Lundbeckfonden at styrke talentudvikling og det danske neuroscience-miljø – ved at give internationalt rekrutterede talenter mulighed for at udvikle deres meget ambitiøse forskningsprojekter i Danmark,« siger Jan Egebjerg, Lundbeckfondens forskningsdirektør, om baggrunden for fondens tocifrede millionbevilling.Foto: Lundbeckfonden

Dansk hjerneforskning i Aarhus modtager bevilling på 75 mio. kr.  Lundbeckfonden har besluttet at give 75 mio. kr. til hjerneforskningscentret DANDRITE på Aarhus Universitet. Pengene skal bruges til at hente skarpe hjerner til landet og skabe et neurovidenskabeligt miljø, der kan afdække ny viden. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.