Nu er der hjælp til at afdække uønsket seksuel opmærksomhed på jobbet Nyt spørgeskema udviklet af Statens Institut for Folkesundhed og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø kan bruges til at få afdækket omfanget af uønsket seksuel opmærksomhed og chikane på arbejdspladsen.

Har nogen spredt seksuelle rygter om dig? Eller talt nedsættende om kvinder/mænd på en måde, som var uønsket eller ubehageligt Vist dig pornografiske billeder eller andre materialer med seksuelt indhold? Det kan være særdeles svært at starte en samtale med kolleger og ledere om uønsket seksuel opmærksomhed på arbejdspladsen. Men nu er der hjælp at hente fra et nyt spørgeskema udviklet af Statens Institut for Folkesundhed og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, der skal hjælpe arbejdspladser med at afdække omfanget...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind