Formand for DSAM
Foto: Jesper Balleby

Ny formand i DSAM har benene solidt plantet i de nordjyske plovfurer 61-årige Bolette Friderichsen blev i weekenden valgt som ny formand for Dansk Selskab for Almen Medicin. For selskabet, der de seneste år er vokset i synlighed, vil det ikke føre store kursændringer med sig. Ledelsesstilen bliver dog en smule anderledes, lyder det fra hovedpersonen selv. 

Efter de maksimale seks år med Anders Beich i spidsen skiftede de praktiserende lægers fagvidenskabelige selskab, Dansk Selskab for Almen Medicin, i weekenden ud på formandsposten. Det er enormt vigtigt, at vi i DSAM hele tiden er med fremme i diskussionen om, hvilke opgaver vi skal løse, og hvilke opgaver vi ikke skal løse i almen praksis Bolette Friderichsen, formand, DSAM 61-årige Bolette Friderichsen, der til daglig er praktiserende læge i Hobro, blev uden modkandidater valgt som ny formand af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind