»Det er afgørende for den samlede vaccinationsindsats, at vi også får vaccineret sengeliggende borgere i eget hjem,« siger Sophie Hæstorp Andersen (S), regionsrådsformand i Region Hovedstaden, om initiativet med hjemmevaccination af sårbare borgere.

Nu kan udvalgte borgere i Region H få en COVID-19-vaccination derhjemme ​Nogle af de mest sårbare og ældre borgere i Region Hovedstaden, der ikke tåler at blive transporteret, kan nu få en COVID-19-vaccination i eget hjem. Den håndholdte hjemmevaccination skal efter planen finde sted i alle landets fem regioner.

Nogle af de mest sårbare og ældre borgere i Region Hovedstaden kan fra fredag 5. marts blive vaccineret i eget hjem.  Det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Hovedstaden.  Tilbuddet gælder for borgere over 65 år, der får praktisk hjælp og pleje samt borgere over 85 år. For begge grupper gælder, at de kun meget vanskeligt kan blive transporteret til et vaccinationssted, fordi de eksempelvis er sengeliggende.  »Med en håndholdt indsats sørger vi nu for, at nogle af de allermest...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement