»Mit forbillede er chief inspector Foyle«

»Mit forbillede er chief inspector Foyle« Alex Heick, uddannelsesansvarlig overlæge på Glostrup Hospitals neurologiske afdeling.

Hvem er dit forbillede?»Jeg har tænkt lidt over det, og i virkeligheden er det ham der chief inspector Foyle. Jeg så lige filmen forleden, og han er meget redelig og en stille, men professionel type, der dog bliver lidt fandenivoldsk, når han bliver trådt på. Jeg kan kende mig selv lidt i det.« Hvad har været den vigtigste landvinding på dit felt det seneste årti?»Det er meget svært at svare på, for det er et fantastisk dynamisk område, der udvikler...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind