»Min deltagelse på ECC kommer mine patienter til gode« For professor Per Pfeiffer betyder det meget at pleje netværk på ECC/ESMO, da det at have fingeren på pulsen, hvad angår nye studier og behandlinger, kommer patienterne til gode i det daglige.

For professor Per Pfeiffer, onkologisk afdeling på Odense Universitetshospital, spiller netværk og møder en stor rolle på ECC/ESMO. For jo tættere på inderkredsen i det faglige miljø omkring mave-tarmkræft i Europa han befinder sig, des større forskel kan han gøre i sit daglige arbejde med patienterne, lyder det. »Jeg synes, at jeg skylder de patienter med mave-tarmkræft, jeg behandler i min dagligdag, at være opdateret på de nyeste behandlinger og de nyeste studier på området. Sådan tager jeg bedst hensyn...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement