Måske praksisændring på vej ved behandling af behandlingsgenstridig Ewing sarkomer Der findes flere standardbehandlinger til patienter med behandlingsgenstridige Ewing sarkomer, men ny forskning på ASCO viser, at højdosis ifosfamid kommer med den bedste patientoverlevelse.

Data, som netop er blevet præsenteret på den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO), viser, at når det kommer til behandling af patienter med tilbagevendt og primær behandlingsgenstridig Ewing sarkomer, er ifosfamid bedre end de tre andre mulige standardbehandlinger, som benyttes til at behandle sygdommen. Før studiet var der et dårligt grundlag for valg af behandling til patienter med behandlingsgenstridig Ewing sarkomer, fordi vi manglede kliniske studier til at informere patienter og behandlere om, hvilken behandling der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind