Lundbeckfonden uddeler talentpris til seks unge forskere  Lundbeckfonden uddeler pris til seks unge sundhedsforskere ved danske universiteter og hospitaler. Prisen gives for deres talentfulde og innovative indsats inden for deres respektive forskningsfelter. 

En mere præcis diagnose af Parkinsons, hjertets cyklus og langvarige følger af en hjernerystelse er nogle af de emner, som dette års modtagere af Lundbeckfondens talentpriser forsker i. Lundbeckfonden ønsker med priserne at honorere og fremhæve talenter inden for sundhedsforskningen. Det skriver fonden i en pressemeddelelse.   »Med vores talentpriser ønsker Lundbeckfonden at fremhæve og opmuntre lysende talenter inden for sundhedsforskningen, der kan tjene som inspiration både for andre unge forskere og den bredere befolkning. Vi føler stærkt for at videregive...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind